en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
20-2523 NYM_01
Navn:

Ny multihal i Nykøbing F.

Beskrivelse:

I forbindelse med Eksisterende Nykøbing F Hallerne placeres den nye multihal med topmoderne sports- og eventcenter, som medvirker til at skabe et lokalt kraftcenter for byens borgere, motionister og elitesportsudøvere. Et nyt og aktivt samlingssted i Nykøbing Falster.


Den multianvendelige hal er indrettet med fokus på fleksibilitet, så den skaber optimale rammer om koncerter, kulturelle arrangementer, elitesport, idrætsundervisning, aktiviteter i idrætsforeninger og selvorganiseret idræt.


På alle hallens sider etableres mobile teleskoptribuner med siddepladser. På denne måde opnås arenafornemmelse eller heksekedelstemning, som bidrager til en intens og stemningsfuld oplevelse.


Samlet tilskuerkapacitet er 2.500 siddende personer, samt 500 stående tilskuere på den hævede balkon i 1. sals højde. De mobile tribuner kan placeres i depot og dermed kan hele halgulvet anvendes. Projektet består af Multihal med tribuner, TV-platform og plads til TV- og pressefaciliteter. Herudover foyer med caféområde, VIP-lounge, omklædnings- og sundhedsfaciliteter samt support funktioner.


Som en del af projektet vil der bliver blive etableret et kunstprojekt. Kunsten vil koncentrere sig om lys, i form af monteret lyskilder, som iscenesættelse af bygningen og omgivelserne. Dette udstråler bevægelse, dynamik og kultur og det er et unikt tiltag, der understøtter hele huset, og som vil bidrage til en stor del af bygningens identitet.

 1. Bygherre:
  Guldborgsund Kommune
 2. Samarbejdspartnere:
  Gråkjær Erhverv A/S, Hamiconsult
 3. Adresse:
  Nørre Blvd. 4A, 4800 Nykøbing Falster
 4. Byggesum:
  65 mio.
 5. Areal:
  5.625 m2
 6. År:
  2021-2023
 7. Præmiering:
  1. præmie i totalentreprisekonkurrence
 8. Ydelser:
  Arkitektrådgivning i totalentreprise

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.