en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
20-2475 NOR_01
Navn:

Nordre Strandvej 56-58

Beskrivelse:

Risskov er en bydel med særlige og genkendelige arkitektoniske karakteristika, og især de mange funkisvillaer i hvide og sandfarvede toner vinder hævd i gadebilledet. Flerbrugerhusets arkitektur tager afsæt i netop de varme jordfarver, funkisstilen og den maritime stemning, som binder bygningens arkitektur sammen med det øvrige gadebillede. Der er fokus på materialer af høj kvalitet, som bidrager æstetisk positivt til gadebilledet.


Langs Nordre Strandvej dannes små pladser og lommer ud til gaden, som rummer byliv og aktivitet. Pladserne er forarealer til de mange små butikker og erhverv, der gør gaden til et aktivt midtpunkt i Risskov. Nordre strandvej 56-58 bidrager, med sin udadvendte stueetage, til livet langs bygaden ved at danne et nyt indbydende bydelstorv med butikker og caféer.


Bygningen rummer i kælderplan en indbydende kantine med udgang til en grøn atriumgård, åbne butikslejemål i stueetagen samt et kontorlejemål på øverste etage.

 1. Bygherre:
  Privat bygherrre
 2. Samarbejdspartnere:
  Landskabsarkitekt Birgitte Henningsen, Stokvad Kerstens Ingeniører
 3. Adresse:
  Nordre strandvej 56-58, Risskov
 4. Areal:
  750 m2
 5. År:
  2022
 6. Ydelser:
  Arkitektrådgivning

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.