en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
2017-1215 Vestamager Svommehal ankomst
Navn:

Vestamager Svømmehal

Beskrivelse:

Vestamager Svømmehal bliver fyrtårnet for Tårnby som idrættens kommune, målrettet borgerne. Svømmehallen vil leve fuldt op til både nuværende og fremtidige krav om blandt andet funktionalitet, attraktion og æstetik. Der vil også være mulighed for at klubber kan træne og i mindre omfang afholde konkurrencer. 


Vestamager Svømmehal får følgende typer bassiner:

 • Pianobasin / L-formet bassin med 10 gange 25 meter baner med indbygget 4 gange 50 m baner, klatrevæg, 1 meter vippe og en 3 meter platform
 • Morskabsbassin med strandbredsløsning
 • Rutsjebane
 • Varmtvandsbassin

Vestamager Svømmehal bliver et elegant byggeri der er tilpasset omgivelserne - og som samtidig får en afslappet og rolig atmosfære.


Borgmester Henrik Zimino siger om indgåelse af kontrakten om den nye svømmehal.

"Det er en utrolig god løsning, vi nu har valgt. Vestamager Svømmehal vil blive en del af et stort fritids- og idrætsområde med mulighed for en lang række aktiviteter. Stedet kommer til at appellere til en stor mangfoldighed af gæster og brugere. Vi får de optimale fysiske rammer for Vestamager Svømmehal kombineret med en helt unik arkitektur. Den nye svømmehal cementerer, at Tårnby som kommune er helt i front på det aktive kultur- og fritidsliv".

 1. Bygherre:
  Taarnby Kommune
 2. Samarbejdspartnere:
  Taarnby Kommune, Aqua-Teknik A/S, MOE Rådgivende Ingeniører A/S
 3. Adresse:
  Ugandavej, 2770 Kastrup
 4. Byggesum:
  130 mio.
 5. Areal:
  3.000m2
 6. År:
  2018-2020
 7. Præmiering:
  1. plads
 8. Ydelser:
  Totalentreprise konkurrence

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.