en-icon.png
uk-flag-bw.png

/privatlivspolitik

I forbindelse med ændringen af persondataloven den 25. maj 2018 har vi opdateret vores privatlivspolitik, så den opfylder kravene til EU’s Databeskyttelsesforordning GDPR, General Data Protection Regulation.

Persondata er alle typer af information, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du køber vores ydelser eller i øvrigt har samhandel med os, indsamler og behandler vi sådanne informationer.


Hvilken type personoplysninger

Vi indsamler og behandler kun nødvendige personoplysninger for at kunne servicere dig bedst muligt. Vi indsamler for privatpersoner følgende: Navn, folkeregisteradresse, telefonnummer, e-mailadresse.

For virksomheder indsamles følgende: Firmanavn, adresse, telefonnummer, kontaktperson(-er), cvr-nummer mv.


Hvad bruges de til/formål

Vi behandler udelukkende dine oplysninger for at opretholde et kunde- og /eller samarbejdspartnerforhold sådan, at vi kan opfylde vores forpligtelser i henhold til indgåede aftaler.


Hvem modtager dine oplysninger

Vi videregiver alene dine oplysninger til tredjepart, når det er nødvendigt, eksempelvis til andre rådgivere (ingeniør, advokat eller revisor). Vi overfører ikke dine personoplysninger til tredjelande.


Hvor opbevares data

Dine oplysninger opbevares på selskabets server der er placeret i aflåst rum, på vores kontor i Aarhus.

Serveren er sikret med konventionel firewall.


Hvor længe opbevares data

Som udgangspunkt opbevares dine oplysninger så længe der eksisterer et kundeforhold/leveranceforhold og herefter i 10 år[THJ1]  i henhold til skatte- og bogføringslovgivningen, medmindre anden lovgivning stiller andre krav.


Hvordan beskytter vi data

Vi foretager de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger til sikring af at dine personoplysninger ikke hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer uvedkommendes kendskab i overensstemmelse med den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning.


Adgang til oplysninger/dine rettigheder

Du kan til enhver tid få indsigt i de personoplysninger, som vi har registreret om dig ved at kontakte os. Send en mail til gpp@gpp.dk eller ring til os på 70 22 42 11. Vi kan opkræve et mindre administrationsgebyr til dækning af omkostninger forbundet med anmodningen. Du kan naturligvis altid få urigtige oplysninger rettet eller slettet.


Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik eller til hvordan vi indsamler og behandler dine personoplysninger, kan du rette skriftlig henvendelse til gpp@gpp.dk.

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.