en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
18-2358 RIN_01
Navn:

Ringsted Sundhedshus

Beskrivelse:

Visionen om Ringsted Sundhedscenter – er visionen om en ny kompleks hybrid for fremme af folkesundheden. Sundhedscentret defineres som en samlet fysisk ramme og base for kommunens sundhedsydelser, -funktioner og -aktiviteter samt som videnscenter for folkesundhed – en vision, som vi i forslaget søger at indkredse, visualisere og skabe i et både funktionelt, arkitektonisk karakterfuldt hus med udgangspunkt i både programmet for opgaven samt konteksten i det eksisterende Knud Lavard Center.

Forslaget tager udgangspunkt i programmets visioner, det nye opdaterede KLC skal:

 • have klar og let adgang til sundhedstjek for alle borgere i Ringsted.
 • være moderne faciliteter og forbundne rumligheder, der tilsammen skaber de bedste muligheder for faglig synergi mellem medarbejdere, og samtidigt skabe trygge rammer for borgeren i forbindelse med besøg i det nye sundhedscenter. Det gælder både for førstegangsbesøgende samt daglige brugere.
 • være skabt så der opnås både brugervenlighed og imødekommenhed i et arkitektonisk, teknisk og driftsmæssigt fornuftigt hus med udgangspunkt i det eksisterende KLV Centers kvaliteter.
 1. Bygherre:
  Ringsted Kommune
 2. Samarbejdspartnere:
  Henry Jensen A/S, STB Byg A/S, Birgitte Henningsen Landskab
 3. Adresse:
  Eksercerpladsen 1, 4100 Ringsted
 4. Byggesum:
  37 mio. kr
 5. Areal:
  2.485 m2
 6. År:
  2018-2020
 7. Præmiering:
  1. præmie i totalrådgiverkonkurrence
 8. Ydelser:
  Arkitektrådgivning

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.