en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
08-1602 FRE_21
Overskrift:

Frederiksbjerg Skole kåret til årets skolebyggeri 2016

Tekst:

Det er os en stor glæde, at den nye midtbyskole i Aarhus på Ingerslev Boulevard, Frederiksbjerg Skole er kåret til Årets Skolebyggeri 2016. Ifølge juryen vandt skolen prisen, bl.a. fordi arkitekturen tager skolereformen på ordet og indarbejder bevægelse som en integreret del af skolens DNA både inde og ude.

Jacob Bundsgaard, Aarhus’ borgmester roser skolen for ”at være et helt unikt skole- og børnemiljø, hvor funktionalitet og arkitektur glider smukt sammen med det omkringliggende byrum”.

Vinderen blev kåret på Nohrcon’s konference om fremtidens skole og læringsrum.

Udover Frederiksbjerg Skole var Vibenshus Skole i København, Sophieskolen i Nykøbing Falster, Vestegnen HF og VUC i Rødovre og UCC Campus Carlsberg i København nomineret til prisen.

Frederiksbjerg Skole blev indviet til skolestart i august 2016 og er tegnet af GPP Arkitekter i samarbejde med Henning Larsen Architects, Møller og Grønborg, og konsulent Kari Moseng. Projektteamet omfatter ligeledes Niras rådgivende ingeniører og Hoffmann, totalentreprenør.

Vi ønsker hele projektteamet, Aarhus Kommune og ikke mindst Frederiksbjerg Skole tillykke med prisen.

Du kan se mere om projektet her

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.