en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
Nyheder-Pressemeddelelse-2020-0115
Overskrift:

To nye partnere skal sikre fortsat fremgang og vækst hos GPP Arkitekter

Tekst:

GPP Arkitekter udvider partnerkredsen 

Gennem de senere år har GPP Arkitekter oplevet sund vækst og stabil fremgang med stigende interesse for tegnestuens tilgang til samarbejde og arkitektur. Det er derfor med stor glæde og stolthed, at virksomheden kan meddele, at Louise Villensteen Toft og Brian Møller Sørensen pr. 1. januar 2020 er indtrådt i partnerkredsen.


Med ønsket om at være en ejerledet samarbejdspartner, der kan løfte store opgaver uden at gå på kompromis med nærværet, er udvidelsen af ejerkredsen det næste naturlige skridt i GPP Arkitekters fortsatte udvikling. ”Vi mærker, at vores kunder sætter pris på et tæt samarbejde med nære relationer og at vi kan tilbyde den fulde rådgivning fra første idé til nøglefærdigt byggeri. Udvidelsen af partnerkredsen skal således styrke den personlige og agile rådgivning, som vi ønsker at give vores kunder”, udtaler direktør for GPP Arkitekter, Søren Madsen.


Samtidig lægger direktør Søren Madsen ikke skjul på, at det er det helt rigtige match til partnerkredsen, der er fundet; ”De nye partnere har haft stor aktie i den gode udvikling, GPP gennemgår og den gode markedsposition, vi har indtaget”, lyder det fra Søren Madsen. 


To markante profiler til partnerkredsen

Louise Villensteen Toft og Brian Møller Sørensen er to kompetente profiler, der supplerer hinanden og den øvrige partnerkreds med forskellige styrker og kompetencer til ledelsen.


Louise Villensteen Toft er uddannet arkitekt, og har hos GPP Arkitekter været drivende kraft for flere store, vundne konkurrencer. Med en stærk arkitektfaglig profil skal Louise Villensteen Toft være med til at lede og værne om GPPs høje faglige integritet, samt løfte den stolte arkitektoniske arv og kvalitet, der kendetegner GPP. ”Jeg ser frem til fortsat at bidrage positivt ind i GPPs mange spændende projekter og hele tiden sikre, at vi stiler efter et højt arkitektonisk niveau i tæt samarbejde med bygherrer, brugere og samarbejdspartnere”, udtaler Louise Villensteen Toft.


Brian Møller Sørensen har stor ekspertise inden for styring af økonomi og kvalitet. Han trækker på mange års erfaring med projekt‐ og projekteringsledelse på flere komplekse projekter inden for nybyggeri såvel som renovering. 

Til partnerkredsen bidrager Brian Møller Sørensen med tidligere erfaring som tegnestuechef samt et stort netværk, og han vil få ansvaret for tegnestuens kvalitetsledelse og brandrådgivning. Brian skal med sin løsningsorienteret og professionelle tilgang fortsat bidrage ind i og lede projekter.


En spændende fremtid i GPP Arkitekter

Med nyheden indledes året fyldt med forventninger og ambitioner hos tegnestuen i Aarhus. En udvidet partnerkreds med en bred berøringsflade giver et stærkt fundament for den tætte relation til bygherrer og samarbejdspartnere, der er afgørende for virksomheden og den kultur, GPP ønsker at udfolde.


Den nuværende partnerkreds ser frem til det endnu tættere samarbejde med Louise og Brian. Fremover vil partnerkredsen hos GPP Arkitekter A/S bestå af Søren Madsen, Hans‐Jørn Borgen Paulsen, Niels Haugaard, Brian Møller Sørensen og Louise Villensteen Toft, hvor Søren Madsen er direktør.


Begivenheden fejres med en reception i juni måned.

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.