en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
Arkitektpraktikant_opslag_Forår-2020
Overskrift:

Vi søger arkitektpraktikanter

Tekst:

Vil du sætte dit aftryk på morgendagens arkitektur...? 


GPP arkitekter søger lige nu engagerede og kreative praktikanter/studentermedhjælpere til forårssemestret 2020. 


Vi søger ambitiøse og idérige formgivere, som er åbne for at arbejde med en bred vifte af spændende projekter. 


Du vil bl.a. komme til at arbejde med grafisk formidling, skitsering, projektudvikling, 3D modellering  og meget mere, Derfor forventer vi du er en kyndig bruger af Adobe-pakken og Autocad/Revit/Sketchup.


Du vil blive en naturlig del af en erfaren, dynamisk og alsidig tegnestue, der har et højt fagligt ambitionsniveau og en kreativ tilgang til arkitekturen. Vi arbejder i et åbent og ”uformelt” miljø, præget af stor aktivitet og højt humør.


Vi betragter den faglige sparring med både kollegaer, samarbejdspartnere og bygherrer som en vigtig del af projekternes udvikling, hvor vi hver dag lærer af hinanden. En læring der vil bidrage til at du vil stå stærkere i din faglighed efter et praktikforløb. Vores opgaver ligger indenfor en bred vifte af projekter, der bl.a. spænder fra konceptudvikling til undervisningsbyggeri, boligbyggeri, sportsfaciliteter, daginstitutioner, sundhedsbyggeri samt erhvervsprojekter.


Igennem forløbet vil du blive tilknyttet en fast kontaktperson, der har fokus på din faglige udvikling og generelle trivsel på tegnestuen. 

Vi sørger for frokost og morgenmad samt fri adgang til kaffe/te. 


Lyder ovenstående interessant, skal du sende du en kortfattet ansøgning samt portfolio til Louise V. Toft på mail job@gpp.dk

Praktikopholdet varer min. 5 måneder, og der vil være mulighed for at det honoreres med en erkendtlighed. 

Vi afholder løbende samtaler, så skynd dig at sende din ansøgning.

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.