en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
18-2396 KIR_04
Overskrift:

GPP Arkitekter vinder Kirke- og Kulturcenter i Kolding

Tekst:

Vi kan med glæde fortælle, at GPP Arkitekter i samarbejde med Dansk Halbyggeri og VITA Ingeniører har vundet projektet omkring ’Samværket’ - et nyt kirke- og kulturcenter i Kolding.

Det nye byggeri skal bygges sammen med en eksisterende højskolebygning, der er beliggende i et attraktivt parkområde. Centret indrettes med kirke/kultur-sal med plads til 750 personer, café- og foyerområde samt møde- og aktivitetslokaler. Foyeren som er centrets ankomstrum, fungerer som bindeled mellem den eksisterende højskolebygning og det nye byggeri.

Intentionen er at skabe et unikt hjemsted for Kirkeibyens aktiviteter – et sted med ”Rum til liv” og plads til alle. Centret bliver den fysiske ramme for både sociale, kulturelle og kirkelige aktiviteter, der bidrager til oplevelser, erfaringer og fællesskaber. Salen designes og indrettes så den kan danne ramme for en bred vifte af aktiviteter lige fra foredrag til rockkoncerter.

Vi er allerede i fuld gang med en viderebearbejdning af projektet i tæt samarbejde med projektteamet og bygherre, Samværket A/S, og glæder os til det videre forløb.

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.