en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
18-2403 BRA_02
Overskrift:

Positiv modtagelse af ny skole i Brande

Tekst:

Vinderprojektet for den nye skole i Brande blev tirsdag vist frem for branditterne på et velbesøgt borgermøde i Brande. Begejstringen var stor og der blev stillet mange relevante spørgsmål efter vores team havde fremlagt tankerne og ideerne bag projektet.

Den nye skole opføres med to spor til indskoling og mellemtrin, fire spor til udskoling samt afdeling for børn og unge med særlige behov. Derudover indeholder byggeriet en multisal, et musisk område, SFO og ungdomsklub. Hertil knyttes en række af byens offentlige funktioner som fællesbibliotek, borgerservice, lokalhistorisk arkiv, musikskole, dagplejefaciliteter og sundhedsafsnit med tandpleje og sundhedsplejerske. I alt godt 10.000 m2 nybyggeri, som vi har tegnet i samarbejde med NCC Danmark, SMAK architects, Sloth Møller og byMunch by- og landskabsdesign.Vi glæder os meget til at komme i gang med brugerinddragelsesforløbet og det videre samarbejde med Brande Kommune.


Læs mere om projektet her

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.