en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
2018-1114Frederiksbjerg-Skole-vinder-ved-Building-Awards-2018 (1)
Overskrift:

Frederiksbjerg Skole vinder ved Building Awards 2018

Tekst:

Frederiksbjerg Skole har modtaget ”Projektprisen” ved dette års Building Awards, som hylder bygningens bæredygtige indsats.

Building Awards hylder bæredygtige konstruktioner og bygninger. Frederiksbjerg Skole, som er designet i samarbejde med Henning Larsen Architects, modtager ”Projektprisen”, der hylder et projekt som i særdeleshed har udmærket sig og tjener som inspiration for resten af branchen.

Prisen fokuserer på både planlægnings- og designprocessen samt resultatet, og hvordan det endelige resultat gavner alle involverede parter, brugere og det omkringliggende samfund. Prisen er præsenteret af Licitationen, Bygherreforeningen og Lean Construction i samarbejde med Boligfonden Kuben.

Facaden er udelukkende lavet af genbrugsmaterialer. Genanvendelsen af mursten har reduceret den samlede mængde af CO2 med 1,15 mio. kilo.

Frederiksbjerg Skole er indrettet til at opfordre børnene til at være fysisk aktive hele dagen. Ved hjælp af klatretrappe, Tarzan-baner og legepladser, er børnenes rejse fra A til B designet til at være en sjov fysisk udfordring. Andre områder er tilpasset undervisning, gruppearbejde og individuel fordybelse, og understøtter skolens uddannelsesmæssige og didaktiske principper. Fysisk aktivitet er uundgåelig på Frederiksbjerg Skole. Resultatet er bedre indlæring og højere testresultater.

Frederiksbjerg Skole er designet i samarbejde med Henning Larsen Architects, Møller & Grønborg, Niras og Hoffman Contracting.

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.