en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
2018-0424 Ulla Kjærvang
Overskrift:

Ulla Kjærvang bliver pr. 1. maj ny direktør hos GPP Arkitekter

Tekst:

Ansættelsen af Ulla Kjærvang som ny direktør er led i GPP Arkitekters udviklingsstrategi, som har fokus på yderligere udvikling af helhedsorienteret arkitektrådgivning og værdiskabelse hos GPP Arkitekters kunder.

Samtidig bliver advokat Torben Høholt Jensen udnævnt til ny bestyrelsesformand.

46-årige Ulla Kjærvang kommer fra tidligere ansættelse som direktør i Bascon og som Vice President i COWI, hvor hun har stået i spidsen for at udvikle strategisk helhedsorienteret rådgivning.

”Ulla har en bred forståelse af arkitektur som værende mere end design – det er kunden vi skal have i centrum, og med Ullas erfaringer ved vi det kommer til at ske” siger nuværende direktør Søren Madsen, hvilket han uddyber: “Vi oplever kundernes stigende behov for rådgivere, der forstår hele deres forretning, og samtidig har vi et stærkt hold, der virkelig er motiveret for udvikling af forretningen med fokus på værdiskabelse for kunden. Derfor er timingen helt perfekt.”   

GPP Arkitekters fire partnere Carsten Gjørtz, Hans-Jørn Borgen Paulsen, Niels Haugård og Søren Madsen ser alle frem til at få en ny direktør, så de i endnu højere grad kan rette fokus på kunder og samarbejdspartnere og på den faglige ledelse og udvikling af tegnestuens projekter og konkurrencer.

Bestyrelsesformand Torben Høholt Jensen siger: ”Med Ulla Kjærvang får vi en kompetent og stærk leder med fokus på strategisk forretningsudvikling. Hun evner virkelig at læse markedet og de værdier og ydelser, som kunderne efterspørger”

Ulla Kjærvang siger: ”Jeg er optaget af, hvordan vi som rådgiver skaber de bedste kunderelationer, så vi i et tæt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere får udviklet nye tidssvarende værktøjer, der skaber effektive og værdiskabende byggeprocesser. Det er positivt, at rådgiverbranchen og bygherrer er blevet endnu mere optaget af de spørgsmål, og jeg ser meget frem til at blive en del af en virksomhed, som vil være med til at gå forrest inden for denne udvikling”

Ulla Kjærvang er arkitekt MAA, og udover at have siddet som afdelingsleder og direktør i samlet 7 år hos Bascon og som Vice president i 1,5 år hos COWI har hun tidligere haft eget firma i 5 år med speciale i procesledelse og udvikling af fremtidens læringsmiljøer. Ullas erfaringer vil bidrage til udvikling af de kommende skole- og uddannelsesprojekter hos GPP Arkitekter.

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.