en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
18-2375 Skovlunde-Delomr-1-fra Ballerup-Blv
Navn:

Skovlunde Byhave

Beskrivelse:

Det tidligere Skovlunde Center har veget pladsen for moderne boliger og et ansigtsløft til hele området centralt i Skovlunde med stationen og København lige rundt om hjørnet. 1927 Estate udvikler delområde I. Boligmassen vil primært bestå af 2- og 3-værelses lejligheder, med fokus på maksimal funktionalitet herunder beboernes mulighed for at nyde den sydvestvendte placering fra både altaner og den urbane have på taget.


Projektet omfatter opførelse af en ny etageboligbebyggelse med et samlet bruttoetageareal på 8659 m². Derudover 395 m² i kælder.

Etageejendommen udformes som randbebyggelse, et ”L”, der markerer hjørnet af Ballerup Boulevard og Bybuen.

Etageejendommen opføres i 6 etager, hvor den 6. etage udnyttes til tagterrasser og etablering af elevatortårne, trappeopgange, pergolaer, drivhuse/orangerier og nødvendige tekniske anlæg.

Etageejendommen indrettes med i alt 141 stk. 2-5 rums boliger, varierende i størrelser fra ca. 40 m² til 86 m².

På tagetagen etableres fælles tagterrasser. Der etableres adgang til alle tagterrasser via trapperum, altangang og elevator.


Adgang til boligerne sker henholdsvis via fem gennemgående trapperum med adgang fra Ballerup Boulevard samt en gennemgående udvendig trappe med tilhørende altangange på gårdside.


Facader opføres i rødlige teglsten med spil og changering. Værn på tagterrasser og franske altaner udføres i stål i et gennemgående udtryk. Trappetårne på tag udføres med facader i fibercementplade og pergolaer udføres i stål. Vinduer udføres i træ eller træ/alu.


 1. Bygherre:
  1927 Estate
 2. Samarbejdspartnere:
  Q-Construction, Stokvad Kerstens Ingeniører
 3. Adresse:
  Ballerup Boulevard, 2740 Skovlunde
 4. Areal:
  8.700 m2
 5. År:
  2020
 6. Ydelser:
  Arkitektrådgivning

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.