en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
Vallensbaek-Gaardrum
Navn:

Vallensbæk Gårdhaver

Beskrivelse:

Grønne områder, varierende boliger og beboere er de nye kendetegn for det nye byggeri i Vallensbæk. En bebyggelse der åbner sig mod det resterende Vallensbæk. Området på Vejlesvinget mellem Vejlegårdsvej og Vejlegårdsparken er i dag et industriområde. Med de nye boliger skaber vi mulighed for, at vi kan fortætte området og omdanne det til et moderne, grønt og attraktivt boligområde med etageboliger og grønne friarealer derimellem.  

 

Den åbne karrestruktur kobler det nye boligområde sammen med den resterende del af Vallensbæk. Karrebygningerne vender ryggen til s-togsbanen, hvilket afskærmer støjen og skaber et roligt og beskyttet gårdmiljø. Fra de øverste boliger vil der være udsigt over området og bugten mod syd. Den åbne struktur i byggeriet sikrer gode lys- og læforhold  på altanerne og i haverne. Alle boligerne får et privatudendørsareal, enten en have eller en altan. 


Pojektet skal DGNB-Certificeres i kategorien Guld.

dgnb-guld

 1. Bygherre:
  1927 Estate
 2. Samarbejdspartnere:
  1927 Estate, Adsbøll
 3. Adresse:
  Vejlesvinget 2, 2665 Vallensbæk Strand
 4. Areal:
  32.000m2
 5. År:
  2021
 6. Ydelser:
  Arkitektrådgivning

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.