en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
20-2485-SAU_02
Navn:

Sauntes Have

Beskrivelse:

Sauntes Have er boligbebyggelse i en grøn oase midt i et attraktivt boligkvarter i Gentofte. Her findes store grønne fælles udearealer, hvor der er mulighed for at dyrke fællesskabet med gode naboer.

Bygningerne ligger i et kuperet landskabeligt område, midt mellem to villaveje, i et afskærmet indelukke. Grunden rummer et naturligt og varieret terræn, hvilket giver en anderledes bebyggelse i grønt område.

Bebyggelsen er fordelt på 3 eksisterende bygninger, som i dag huser erhvervslejemål, og to nye villagrunde sydligst på grunden. De eksisterende erhvervsbygninger tranformeres til nye attraktive boliger og får et arkitektonisk løft, der sikrer, at bygningerne visuelt bindes sammen til en samlet homogen bebyggelse i både udtryk og materialitet.

Den ydre geometri vil blive bevaret, men styrket i et mere stramt og enkelt formsprog, hvor moderne kviste på taget vil tilføre et nutidigt snit til bygningerne. De 3 bygninger og villaer beklædes med skærmtegl i en rødlig nuance på både facade og tag, der arkitektonisk harmonerer med og tilpasser sig stedet. Det er visionen, at bygningerne og stedte skal fremstå som én samlet helhed, med et bæredygtigt og grønt udtryk. Projektet certificeres til DGNB Guld.

 1. Bygherre:
  Privat ejendomsudvikling
 2. Samarbejdspartnere:
  Mette Romme Landskab
 3. Adresse:
  Sauntesvej 13
 4. År:
  2022 -
 5. Ydelser:
  Arkitektrådgivning

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.