en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
21-2580 HER_02
Navn:

Herningsholmskolen

Beskrivelse:

Den nye Herningsholmskole i Herning udformes med udgangspunkt i begreberne Læring, Trivsel og Fællesskab, som står i centrum for visionen for den nye skole, og udgør de grundsten som skolens pædagogiske principper er bygget op omkring.

Herningsholmskolens målsætning er at skabe et naturligt læringssted med fokus på bæredygtig­hed, sundhed, udeliv og bevægelse samt sansning, leg, læring og nysgerrighed overfor naturen.

Stedets funktioner skal, udover at være en fantastisk skole, rumme SFO, specialtilbud, tandpleje, idrætsfaciliteter samt uderum til læring, ophold og leg. Med udgangspunkt i alt dette har vi udformet en mangfoldig og levende skole, der skaber mulighed for at være et samlingssted for hele området. Et sted hvor det er muligt at afholde teater, koncerter, foredrag, fritidsaktiviteter, fællesspisning, og sportsaktiviteter, som understøtter den særlige Herningsholm-ånd. Et sted hvor folk mødes på tværs af alder og køn og bliver klogere på livet, naturen og dens mang­foldighed. En Fællesskabets Skole, som er for alle!

Den nye skole bliver samlet ca. 10.100 m2 og kan rumme op til 3 spor.

 1. Bygherre:
  Herning Kommune
 2. Samarbejdspartnere:
  CC Contractor A/S, AFRY, By Munch ApS, Rum & Adfærd
 3. Adresse:
  Sjællandsgade 86, 7400 Herning
 4. Areal:
  ca. 10.000 m2
 5. År:
  2022 -
 6. Præmiering:
  1. præmie i totalentreprisekonkurrence
 7. Ydelser:
  Arkitektrådgivning

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.