en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
20-2528 DIT_02
Navn:

Nyt domicil til Ditur

Beskrivelse:

Erhvervshuset fremstår som et svævende ”smykkeskrin”, som i dens materialitet skiller sig ud fra det resterende. 1. salen nærmest svæver ovenpå en nærmest transparant base, bestående af glas og aluminium. Fra parkeringsarealet kan man kigge hele vejen igennem bygningen og se fredskoven på den anden side. der ligger som en grøn skærmende beplantning mod jernbanen.


Showroomet er husets hjerte, det er her de mange flotte ure er udstillet, og det eksklusive salgsareal binder hele huset sammen. Det dobbelthøje rum i showroomet forbinder de to etager. Det vil medvirke til at alle medarbejdere har visuel kontakt og bliver en del af fællesskabet og virksomhedens hjerte.  Flere af mødeboksene er placeret så de har udsyn til showroomet, hvilket vil betyde at man i alle sammenhænge har virksomhedens kerneværdi, urene, i centrum. Showroomet er direkte forbundet til lager, værksted og kundeservice, hvilket også betyder at medarbejdere i ydertimerne har let ved at dække flere områder.


De 70 faste arbejdspladser er placeret på 1. salen hele vejen rundt langs facaden, for at sikre gode dagslysforhold for alle medarbejdere. Det åbne rum på 1. sal er indrettet som små rum i rummet, ved hjælp af enkeltmandskontorer og mødelokaler. Bordene er generelt opsat 4 og 4 og med mulighed for opbevaring bag.


Brødrene Mikkel og Kasper Dissing fra Ditur.dk startede virksomheden på drengeværelset i 2014, og deltog i 2019 i Løvens hule på DR1. Siden er det gået stærkt for virksomheden, der har specialiseret sig i at sælge ure, der ”ligner en million uden at koste en”, og nu bevæger sig ind på det norske marked. 

 1. Bygherre:
  Ditur
 2. Samarbejdspartnere:
  Ditur, Niras A/S, IBG A/S, MBYland
 3. Adresse:
  Elmegårdsvej 38, 8361 Hasselager
 4. Areal:
  5.000 m2
 5. År:
  2021-2022
 6. Præmiering:
  1. præmie i totalentreprisekonkurrence
 7. Ydelser:
  Arkitektrådgivning i totalentreprise

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.