en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
20-2528 DIT_02
Navn:

Nyt domicil til Ditur

Beskrivelse:

Ved ankomsten til DitUr’s nye kontordomicil, fremstår bygningen som et svævende smykkeskrin, som i sin materialitet skiller sig ud og markerer sig i facaden. 1. salen nærmest svæver ovenpå en transparent base bestående af glas og aluminium. Fra parkeringsarealet kan man kigge hele vejen igennem bygningen og se fredskoven på den anden side, som danner en grøn, skærmende beplantning mod jernbanen.


Showroomet har stor synlighed udadtil, med store glaspartier fra gulv til loft under den udkragede facade. Fra parkeringsarealet kan man, i belysningen og indretningen, fornemme det eksklusive interiør i showroomet. Showroomet er husets hjerte og identitet; det er her de mange flotte ure er udstillet, og det eksklusive salgsareal binder hele huset sammen på tværs af etager og funktioner.


Showroomet er direkte forbundet til kundeservice, kantine, lager, værksted og det åbne kontorlandskab på 1. sal, som gør huset åbent og imødekommende. Mødeboksene er placeret med hver deres materialitet på kanten af showroomet, og danner derved en opdeling mellem ’offentligt’ rum og privat arbejdsplads. Når man som medarbejder eller gæst bevæger sig rundt i huset, har man hele tiden udsyn og kontakt til showroomet.

Mødeboksene er behandlet som individuelle kerner, med flere forskellige materialer og overflader. Overfladerne giver varme og karakter til det ellers rå og industrielle look.


I mellemrummet mellem mødebokse og arbejdspladser er der skabt mindre zoner med loungemiljøer, som forstærker det sociale miljø medarbejdere og kunder imellem. Zonerne er placeret strategisk, så de ikke forstyrrer de faste arbejdspladser. Disse områder fungerer som frirum, og kan bruges af medarbejdere og besøgende i huset i løbet af dagen, mens man har udsigt til de udstillede urmodeller i bygningens midte.


Brødrene Mikkel og Kasper Dissing fra Ditur.dk startede virksomheden på drengeværelset i 2014, og deltog i 2019 i Løvens hule på DR1. Siden er det gået stærkt for virksomheden, der har specialiseret sig i at sælge ure, der ”ligner en million uden at koste en”, og nu bevæger sig ind på det norske marked.  Fotos: Ditur

 1. Bygherre:
  Ditur
 2. Samarbejdspartnere:
  Ditur, Niras A/S, IBG A/S, MBYland
 3. Adresse:
  Elmegårdsvej 38, 8361 Hasselager
 4. Byggesum:
  -
 5. Areal:
  5.000 m2
 6. År:
  2021-2022
 7. Præmiering:
  1. præmie i totalentreprisekonkurrence
 8. Ydelser:
  Arkitektrådgivning i totalentreprise

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.