en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
18-2401-TIG_03
Navn:

212 ungdomsboliger i fremtidens Tigergaarden

Beskrivelse:

Ejendommen Tigergaarden ligger centralt på hjørnet af Nørregade og Østre Stationsvej, midt imellem musikhuset Odeon og Odense Banegård.  Tigergården er en totalrenovering af den gamle Odense Skotøjsfabrik. Den eksisterende bebyggelse består af flere forskellige bygninger bygget i 1950’erne og 1960’erne. 


Projektet består af en ombygning og facaderenovering. Indvendigt fjernes alle vægge så der kun står facader og bærende søjler tilbage. Etagerne indrettes til ungdomsboliger, fællesarealer og en smule erhverv i bunden af huset.


Facaderenoveringen som også omfatter energioptimering af ejendommen udformes i en arkitektur, der udtrykker den tid, den opføres i. Både skifer og tegl udmærker sig med den samme stoflighed og ærlighed, og den enkelte skifer- og teglspån har samme format, hvilket vil tilføre Tigergården et smukt præg af helhed. Samtidig er bygningens udtryk moderne i kraft af sin nyfortolkning af den traditionelle teglfacade. 


Pojektet skal DGNB-Certificeres i kategorien Guld.

dgnb-guld

Billeder:
18-2401-TIG_03
18-2401 TIG_06
18-2401-TIG_05
Tigergaarden-Visualisering-NO
Tigergaarden-Visualisering-NV
Byggesum:
95 mio

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.