en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
01_Toftlund
Overskrift:

GPP Arkitekter vinder Toftlund Sport & Fritidscenter

Tekst:

Vi er superglade for at vi, sammen med Gråkjær, Stokvad Rådgivende Ingeniører og MBYland, har vundet konkurrencen om udvidelse af Toftlund Sport og Fritidscenter.


Toftlund Hallerne er en selvejende institution, der i dag består af 2 haller, en multisal, fitnesslokaler, café, mødefaciliteter, omklædningsrum og depoter. En stor del af faciliteterne er nedslidte og utidssvarende og bliver, med vores projekt, erstattet af nye moderne faciliteter til idræt og bevægelse.


Visionen for Toftlund Sport & Fritidscenter har desuden været at skabe et samlingssted for alle borgere i Toftlund, -et sted, som danner rammen for at mødes, hvad enten man er ung eller gammel eller er tilknyttet den organiserede eller uorganiserede idræt. Med vores projekt bliver det nye bevægelsescenter et levende, ak­tivt og socialt samlingspunkt for hele byen og vil appellere til en stor mangfoldighed af gæster og brugere. Det bliver stedet, hvor aktiviteter kan foregå spontant og parallelt, så f.eks. familiemed­lemmer kan dyrke hver deres aktivitet på samme tid.


Det nye bevægelsescenter rummer både moderne sports- og træningsfaciliteter som fitnesscenter, multihal, springsal mv. samt attraktive fritidsfaciliteter, som café, klub- og for­samlingsrum samt et dynamisk bevægelsesland­skab, der favner hele anlægget. Alle rum, ude som inde, er udformet med fokus på universel tilgængelighed. Dette indebærer blandt andet at udformningen af omgivelserne, faciliteterne og rumlighederne tilgodeser, at så mange mennesker som muligt, kan anvende dem, uanset alder og fysiske karakteristika. Dermed bliver fritidscenteret et mangfoldigt sted og et lokalt fyrtårn for byens borgere, motioni­ster og sportsudøvere. -Et nyt og aktivt samlings­sted i Toftlund, som vi glæder os meget til at arbejde videre med sammen med brugerne, Tønder Kommune og vores stærke team.

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.