en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
Garmin 01
Overskrift:

GPP Arkitekter tegner domicil og højlager til Garmin

Tekst:

Vi har set frem til at fortælle jer om, at vi i tæt samarbejde med Garmin Nordic Denmark igennem den seneste tid, har udviklet deres nye domicil og højlager i Ballerup.


Det nye byggeri er ca. 5500 m² og bliver et centralt distributionscenter for Garmin i hele Norden. Det nye hus forener arkitektur, logistik og teknologi og bliver en dynamisk og innovativ arbejdsplads, der samler Garmins medarbejdere.


Byggeriet er designet så det fremtidssikrer Garmins behov, samt skaber et inspirerende arbejdsmiljø med trivsel og fællesskab i højsædet. Der er derfor skabt visuel forbindelse imellem kontorarbejdspladser og højlager, ligesom kantinen og atriumgården er samlingspunkt for alle husets medarbejdere fra både administration, salg og lager.


Interiørets udtryk er lyst og imødekommende med en materiale- og farvesætning, der samler rummene og skaber en dæmpet og harmonisk atmosfære for medarbejderne.


Det nye domicil og højlager skal DGNB-certificeres og er netop udsendt i indbudt totalentreprise. Garmins nye domicil og højlager er udviklet i tæt samarbejde med Fjord Rådgivende Ingeniører, Ubbe rådgivende Ingeniører, LYTT Architecture og 360 Brandrådgivning og forventes at stå færdigt i 2025.


Vi ser frem til det forsatte gode samarbejde med alle parter. 

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.