en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
Solhaven_01
Overskrift:

GPP Arkitekter vinder Plejecenter Solhaven

Tekst:
Vi er superglade for at kunne fortælle at vi, i samarbejde med H. Skjøde Knudsen A/S og AFRY, har vundet opgaven om nyt plejecenter i Store Heddinge, Stevns Kommune.
 
Projektet består af 40 nye plejeboliger med tilhørende servicecenter og skal opføres i overgangen imellem by og land, ved siden af det nuværende Plejecenter Stevnshøj.
 
Byggeriet opføres i to etager med leve-bo miljøer, bestående af 10 boliger i hver gruppe. I den i den videre bearbejdning af projektet, som Arkitema har slået de indledende streger til, vil vi have særligt fokus på at skabe et plejecenter med en tryg og hjemlig atmosfære, både i indretningen af de enkelte boliger og i forbindelse med fællesområder og opholdsfaciliteter. Bygningen er på samlet ca. 3.356 m2 med et budget på 80 mio.
 
Vi glæder os meget til det videre samarbejde med bygherre Boligselskabet Stevns v. DAB Frederiksberg, Stevns Kommune og bygherrerådgiver Arkitema/COWI samt vores team.
 
Illustration: Arkitema

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.