en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
23-2686-NYK_02
Overskrift:

GPP vinder Nykøbing Skole

Tekst:

Vi er så glade for at kunne fortælle at GPP Arkitekter, sammen med Tri-Consult, har vundet totalrådgivningsopgaven ifm. om- og tilbygning af Nykøbing Skole. Projektet opføres af Odsherred Kommune med Rambøll som bygherrerådgiver.


Med projektet får Nykøbing Skole bl.a. et nyt centralt Hjerterum, som skal bidrage til at samle skolens tre årgangsafdelinger og skabe tætte forbindelser på tværs af skolens faciliteter. Projektet sikrer, via en omorganisering, at skolens elever og personale i fremtiden, vil opleve en skole med en langt tydeligere organisering med fællesskabet og individet i fokus.


Visionen for projektet er også at tænke ud over skolens traditionelle institu­tionelle rammer, så Nykøbing Skole, bliver hele områdets Læringshus, med plads til både skoleliv og kultur- og fritidsliv i tæt samspil med fritidsfaciliteterne i nærområdet. Således kan skolen, som Geopark skole, fungere som et kraftcenter for bæredygtig livslæring og lokale fællesskaber.


Med projektet får skolen et nyt Hjerterum, nye klubfaciliteter, et unge PLC og et nyt madkundskab/skolekøkken. Hjerterummet bliver hele skolens nye samlingsrum med plads til forskellige former for ophold, lige fra den store fællessamling af alle skolens elever, til den projektorienterede undervisning i grupper og den stille fordybelse for den enkelte.


Vi glæder os meget til den videre proces og til samarbejdet med Odsherred Kommune, brugerne og vores team!

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.