en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
20-2528-DIT_07
Overskrift:

Ditur er nomineret til Årets Kontorbyggeri 2023

Tekst:

kontornominering


Ditur’s nye domicil er et livligt erhvervshus, der består af både showroom, kontor, personalefaciliteter og lager. Byggeriet er skræddersyet til Ditur ud fra ønsket om at bibeholde Ditur’s kultur med et stærkt fællesskab blandt medarbejderne, på trods af en enorm vækst over kort tid.

Bygningens to etager er bundet sammen i åben forbindelse af det inspirerende og imødekommende showroom. Showroomet er husets omdrejningspunkt og er bindeled mellem arbejdspladserne, butikken og de sociale personalefaciliteter. Det innovative arbejdsmiljø rummer alt fra padeltennis til fredagsbar, gaming, bordtennis og fitnessrum, som er med til at understøtte det sociale sammenhold og fællesskab i både arbejdstid og fritid.

Vi er utroligt stolte af projektet og takker Nohrcon for nomineringen. Samtidig en stor tak for det gode samarbejde til Ditur, IBG, Niras A/S, MBYland og Ambiente.


Klik på linket og stem på Ditur inden 9. marts 2023:

https://da.surveymonkey.com/r/aarets-kontorbyggeri-2023


Fotos: Ditur

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.