en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
22-2619 SUN
Overskrift:

GPP vinder Sundparken Plejehjem

Tekst:

Endnu en dejlig nyhed fra os i Grønnegade, hvor vi med glæde kan fortælle at vi, i samarbejde med Entreprenør Morten C. Henriksen A/S og EKJ RÅDGIVENDE INGENIØRER AS, har vundet totalentreprisekonkurrencen om det nye Sundparken Plejehjem på Amager.

Det nye plejehjem opføres i grønne omgivelser ved Lergravsparkens Metro på Amager og bliver en videreførelse af den eksisterende parkbebyggelse i et parkanlæg med store træer og grønne områder.


Plejehjemmet opføres med 80 plejeboliger, fællesområder og servicefaciliteter og bliver 7.172 m2 samt 1.251 m2 kælder. Boligerne indrettes med mindst muligt institutionelt præg, da boligerne skal respekteres som private hjem med en høj grad af selvbestemmelse og værdighed for beboeren. Samtidig skal boligerne kunne udstyres med hjælpemidler og velfærdsteknologiske løsninger, så medarbejderne kan yde den bedst mulige tryghed, omsorg og pleje.

I stueplan i den nye plejehjemsbygning indrettes en stor café, trænings- og motionsrum, træningskøkken, tandpleje og frisør, som bliver offentligt tilgængelig for beboere og andre ældre i området. I projektet er der således stort fokus på at skabe interaktion mellem plejehjemmet, beboere og naboer/lokalsamfund. I tilknytning til caféen opføres et stort produktionskøkken, som leverer mad til hele huset.

Plejehjemmet opføres af fsb – mere end en bolig med NIRAS som bygherrerådgiver. RUBOW arkitekter A/S har tegnet dispositionsforslag. 

(Visualisering: Rubow arkitekter)

Vi ser frem til det videre samarbejde med fsb, NIRAS, brugere, naboer og vores team!

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.