en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
Skanderborg Fælled_GPP AS_Web
Overskrift:

GPP Arkitekter vinder konkurrence om udvikling af Skanderborg Fælled

Tekst:

Vi kan med stor glæde fortælle, at vi har vundet idekonkurrencen om den fremtidige udvikling af Skanderborg Fælled med fokus på Fælleden som samlingspunkt for idrætten i Skanderborg.


Projektet tager udgangspunkt i Skanderborg Kommunens vision ”Fælleden som idrætscenter”, ved at foreslå et unikt sportsmiljø ude og inde, der skaber sammenhæng og synergi mellem nye og eksisterende idrætstilbud.


Faciliteterne bindes sammen med et nyt foreningernes hus, der både bliver ny hovedindgang og hjerte for idrætten på Fælleden. Hertil rummer forslaget også en udviklingsplan for hvordan flere idræts- og fritidstilbud kan føjes til i fremtiden.


Foreningernes nye hus placeres med stor synlighed mod den eksisterende ankomstplads ved Skanderborg Fælled og er tilpasset den eksisterende arkitektur. Det får dog sin egen identitet med facader som signalerer bevægelse, synergi og foreningsliv. Samtidigt skaber placeringen helt nye muligheder for brugen af de eksisterende og kommende bygningsnære idrætsaktiviteter på Fælleden.


Bygningen er i to etager og indrettes blandt andet med cafe og opholdsarealer, hvor alle kan mødes. Herfra er der fysiske og visuelle forbindelser til den eksisterende opvisningshal, foreningshal og omklædningsfaciliteter.


Vi ser frem til det videre samarbejde med Skanderborg Kommune, foreningerne og øvrige brugere af Fælleden.

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.