en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
Hans-Jørn_ 60 År
Overskrift:

KÆMPE TILLYKKE til Hans-Jørn Borgen Paulsen

Tekst:

KÆMPE TILLYKKE til Hans-Jørn Borgen Paulsen, som netop er blevet 60 år.


Hans-Jørn er partner i tegnestuen, som han var med til at stifte i 2001. Et tæt samarbejde mellem to af byens mindre arkitektfirmaer ledte til fusion og tegnestuen i Grønnegade blev en realitet. Startskuddet var den vundne arkitektkonkurrence om udbygning af Mølleskolen i Ry, som Hans-Jørn stod bag.


Gennem årene har Hans-Jørn været den drivende kraft bag mange af tegnestuens både små og store projekter, der ofte er vundet i arkitektkonkurrencer. Her i blandt kan nævnes nyt by- og boligområde i Järfälla ved Stockholm, Drammen Videregående Skole i Norge, udvidelse af Marselisborg Gymnasium i Aarhus og Erhvervsdomicil til Syd Energi i Esbjerg. (nu Norlys)


Udover at tage del i den daglige ledelse, er Hans-Jørn stadig arkitekt med stort A. Han brænder for at skabe arkitektur, hvor stedets potentialer kan kombineres med en særlig kærlighed for gode planløsninger, der er til glæde for både bygherre og brugere.


Med sit lune gemyt er Hans-Jørn særdeles vellidt blandt os alle. Det var derfor en fornøjelse at gøre ham til dagens midtpunkt, da hele tegnestuen fejrede ham her til morgen.


Endnu engang hjerteligt tillykke Hans-Jørn ❤

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.