en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
Lars-SH
Overskrift:

GPP opruster med udviklings- og markedschef

Tekst:

Det er med stor glæde og positive forventninger til fremtiden, at vi byder velkommen til Lars Sønderskov som associeret partner og markedschef hos GPP Arkitekter.


Som markedschef får Lars Sønderskov, i samarbejde med den øvrige ledelse, ansvaret for at sikre en fortsat positiv markedsudvikling med fokus på kunderelationer, integreret rådgivning og bæredygtighed.


En nøglerolle for Lars Sønderskov bliver som gennemgående figur på tværs af projekterne og i direkte dialog med kunderne at udvikle innovativ og bæredygtig arkitektur, der på smuk vis danner inspirerende rammer for menneskers liv.


Lars Sønderskov er 47 år, uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus og har oparbejdet en bred faglig erfaring med udvikling og realisering af byggerier fra ansættelser ved blandt andet AART architects og Friis & Moltke.


”Igennem tidligere samarbejder, har vi allerede et særdeles godt indtryk af Lars og med ham får vi en profil med et godt øje for god arkitektur, der samtidig forstår at se muligheder i projekterne og i markedet. I GPP bliver hans opgave at styrke og bygge videre på vores mange gode relationer. Vi ser frem til at Lars Sønderskov bliver en del af vores stærke team,” siger Søren Madsen, direktør i GPP Arkitekter.

GPP Arkitekter har til huse i Aarhus og tæller i dag 50 dedikerede og kompetente medarbejdere. Bygningsdesign er tegnestuens primære arbejdsfelt og opgaverne spænder fra planlægning og projektering af større komplekse byggerier, med kernekompetencer indenfor uddannelse, kultur, sundhed & omsorg, til erhvervs- og boligbyggerier.


Tag endelig kontakt til Lars på telefon 3025 3351 eller mail ls@gpp.dk i forbindelse med udvikling af dit næste projekt.

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.