en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
02
Overskrift:

Artium i Brande er nomineret til Årets Skolebyggeri 2022!

Tekst:

Artium i Brande er nomineret til Årets Skolebyggeri 2022!
 
Artium er et hus for alle Branditter! - Et fællesskabets hus, som er blevet til ud fra grundtanken om at skabe et samlende hus for alle byens borgere, som styrker sammenholdet, øger nysgerrigheden og favner fællesskabet i Brande.
 
Udover at være en fantastisk skole for ca. 650 elever, rummer Artium også SFO og ungdomsklub samt en række af byens offentlige funktioner. I multihuset er der nemlig også fællesbibliotek, borgerservice, lokalhistorisk arkiv, musikskole, dagplejefaciliteter og sundhedsafsnit med tandpleje, sundhedsplejerske og nærpolitistation. Midt i byparken, byens grønne oase, fletter den nye skole sig sammen med landskabet og Brande Hallerne. Derved giver Artium et løft til hele området, hvor huset er blevet en identitetsmarkør og et samlingspunkt for læring, kultur og sport i Brande.
 
Vi er utroligt stolte af projektet og takker Nohrcon for nomineringen. Samtidig en stor tak for det gode samarbejde med Ikast-Brande Kommune, NCC, NERD architects, OJ Rådgivende Ingeniører ByMUNCH, by- og landskabsdesign.

Her kan du se de 5 nominerede projekter og vi håber at Artium får din stemme inden den 15. juni: https://lnkd.in/e936a-EM

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.