en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
Konstruktørpraktikant_opslag_efterår 2022 SoMe
Overskrift:

GPP søger ambitiøse bygningskonstruktørpraktikanter

Tekst:

Som praktikant bliver du en del af projekteringsafdelingen. Her får du mulighed for at være med på projekter i alle projekteringens faser. Du får mulighed for at arbejde selvstændigt med spændende opgaver og samtidig indgå i samarbejde med kollegaer fra både bygningskonstruktør- og arkitektfaget. Du får desuden mulighed for at arbejde sammen med vores mange forskellige samarbejdspartnere, og derved opbygge et stærkt fagligt netværk i branchen.

Igennem praktikforløbet vil du blive tilknyttet en fast mentor, der har fokus på og ansvar for din faglige udvikling og generelle trivsel på tegnestuen. Det er en stor fordel at have flair for Revit og derudover tilbyder vi mulighed for at dykke ned i emner som DGNB, brand og IKT (herunder Solibri, Dynamo, mv.).

Vi tilbyder dig undervejs i dit praktikophold et internt læringsforløb, som vi kalder for ’Arkitekturens Praksis’. Forløbet er for vores praktikanter fra både bygningskonstruktør- og arkitektuddannelsen. Her kommer vi omkring 5-6 fagrelevante emner, som nøglepersoner på tegnestuen vil formidle for jer i et fælles forum, og som vil give dig et godt indblik i arkitektfaget og byggebranchen generelt.


Emnerne er bl.a.:

•   DGNB / Bæredygtighed

•   Bygherrerådgivning

•   Projekteringsfaserne

•   Prækvalifikation og hvordan vi får opgaver

•   Designprocessen – om at bevare den røde tråd fra helhed til detalje

•   Brandforhold

•   Dagslysforhold


Du vil naturligt følge dagligdagen på tegnestuen, og kan forvente en 37-timers ”arbejdsuge”, med stor variation i både opgaver og aktiviteter hen over semestrets varighed. Vi kvitterer med en erkendtlighed samt fri frokost-, kaffe/the og frugtordning. Da vi opfatter os selv som en social tegnestue, håber vi selvfølgelig også på, at du som praktikant har lyst til at deltage i de forskellige arrangementer, som løbende bliver afholdt. Det kan være alt lige fra studieture til fredagsbarer, sommer/julefrokoster mv.


Tidligere praktikant Stine siger:

"GPP Arkitekter tilbød mig præcis det tegnestue-liv, som jeg havde gået og drømt om, undervejs på uddannelsen. Man bliver taget seriøst, og er en del af den daglige projektering fra dag ét, men samtidig med den tryghed, at man altid må stille alle de spørgsmål, man kan komme i tanke om.
Det var først da jeg startede i praktik, at rigtige mange af brikkerne fra undervisningen faldt på plads. Det der med at få det prøvet af i virkeligheden, og se hvordan alting fungerer i praksis, har virkelig givet mig meget. Jeg føler nærmest at jeg udviklede mig, og lærte mere, på de 20 uger end på de 5 skolesemestre som lå forud. Derudover er GPP ikke mindst en fantastisk social arbejdsplads, hvor medarbejderplejen er i højsædet – og det gør rigtig meget at man føler sig værdsat og som en del af holdet, selvom det (måske) kun er for 20 uger.”


Har du lyst til at vide mere om et praktikophold hos GPP Arkitekter - Så send os en ansøgning på job@gpp.dk

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.