en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
Praktikanter--efterår-2022
Overskrift:

GPP søger ambitiøse arkitektstuderende, som har mod på at prøve Aarhus’ stærke, faglige arkitektmiljø!

Tekst:

GPP Arkitekter arbejder med en bred vifte af projekter, bl.a. undervisningsbyggeri, boligbyggeri, sportsfaciliteter, daginstitutioner, sundhedsbyggeri samt erhvervsdomiciler.

Som en mellemstor Aarhus-baseret tegnestue, vil du som praktikant opleve, at du inddrages i udviklingen af de enkelte projekter, i et engageret og socialt kollegialt fællesskab.

Du får også mulighed for at arbejde sammen med vores mange forskellige samarbejdspartnere, og dermed skabe dig et stærkt fagligt netværk i byggebranchen.


Igennem praktikforløbet vil du blive tilknyttet en fast mentor, der har fokus på din faglige udvikling og generelle trivsel på tegnestuen. Du kan deltage i vores interne læringsforløb Arkitekturens Praksis, som lærer dig omkring fagrelevante emner og dermed giver dig et godt indblik i arkitektfaget og branchen generelt .


Mathias Braae, tidligere praktikant og

studentermedhjælper, siger:


”GPP arkitekter er en arbejdsplads med højt til loftet og en flad struktur, hvor man arbejder tæt sammen med inspirerende og kreative kollegaer og partnere. Der værners om et enormt godt arbejdsmiljø, som gør det til en fornøjelse at møde ind hver eneste dag.

Som praktikant er jeg blevet involveret i mange forskellige typer projekter, på lige fod med de øvrige på tegnestuen. Jeg er blevet tildelt stort ansvar, og har derfor ikke blot følt mig som en lille møtrik i et stort maskineri - det har udviklet mig meget!

GPP arkitekter er absolut et sted, jeg kan se mig selv arbejde, når jeg er færdiguddannet.”


Er du på? Så send en ansøgning til job@gpp.dk

Læs mere om tegnestuen på www.gpp.dk/job


® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.