en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
Dagmargården_01
Overskrift:

GPP Arkitekter vinder 59 almene plejeboliger i Skanderborg!

Tekst:

Sammen med Byggeselskabet PAULSEN A/S og Sweco har vi vundet opgaven om Etape II af Plejecenter Dagmargården i Skanderborg.


Opgaven omfatter en udvidelse af det eksisterende Plejecenter Dagmargården med 59 plejeboliger, tilhørende servicearealer samt p-kælder og udearealer.  Plejecenteret, som bliver godt 7.000 m2, opføres centralt i Skanderborg by og skal dermed indpasses på et snævert grundareal i arkitektonisk balance med det det eksisterende plejecenter og de omkringværende byggerier, herunder Skanderborg Sundhedshus. Plejeboligbyggeriet bliver certificeret til DGNB Sølv og skal stå færdigt i efteråret 2023.
 
Vi glæder os meget over at kunne bidrage til udformningen af endnu et plejeboligbyggeri, hvor vi vil fokusere på at sæt­te menneskets behov for nærhed og hjemlighed i centrum og skabe de bedste rammer for beboerne og medarbejderne på Dagmargården. Og ikke mindst ser vi frem til det videre samarbejde med bygherren Skanderborg Andelsboligforening og vores fantastiske team.

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.