en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
Julekort_web
Overskrift:

Glædelig jul og godt nytår

Tekst:

2021 har været et stort år for alle os i GPP Arkitekter. Det har været vores jubilæumsår, hvor vi har fejret tegnestuens første 20 år.


Når vi ser tilbage på året, kan vi glæde os over de mange gode resultater og ikke mindst gode samarbejder, som har medvirket til en sund og kontrolleret vækst og vi kan nu, for første gang i firmaets historie, bryste os med, at vi har rundet 50 GPP’ere.


Året har også budt på muligheden for igen at komme på studietur. Vi har bl.a. set to af vores spritnye folkeskoler i Varde og i Brande blive indtaget af børnene, til stor glæde for os alle.


I 2022 vil vi prioritere at fastholde vores mange gode samarbejdspartnere og gense dem, som vi ikke har haft sager med i 2021 - det glæder vi os til.

Til alle jer - vores samarbejdspartnere og bygherrer, skal der lyde en kæmpestor tak for I alle var med til at gøre 2021 til et godt år for GPP Arkitekter.

Vi glæder os til flere gode stunder og samarbejder i 2022 og ønsker jer alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår.


Kærlige hilsner fra os alle i Grønnegade

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.