en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
VUNDET
Overskrift:

GPP vinder almene boliger i Skanderborg

Tekst:

Vi kan med stor glæde fortælle at GPP Arkitekter, i samarbejde med Torntoft & Mortensen, Oluf Jørgensen og landskabsarkitekt Birgitte Henningsen, har vundet opgaven om nedrenovering og nyopførelse af i alt 15 almene boliger på Kastanievej i Skanderborg for Skanderborg Andelsboligforening med Sweco Architects som bygherrerådgiver.


Bebyggelsen udføres som en smuk teglstensbygning med rødt ståltag, der arkitektonisk er indpasset i områdets arkitektoniske karakter og historie. De sydvendte altaner og bygningens store vinduespartier, der går fra gulv til loft, indrammer boligernes fantastiske udsigt over den gamle dyrehave i Skanderborg, samt den spændende byudvikling mod Lillesø.


Bebyggelsen etableres som et altangangsbyggeri med kælder samt 3 etager med boliger. Bygningen rummer både 2 - og 3 værelses lejligheder, og er egnet til både unge, ældre, enlige samt mindre familier. Der bliver niveaufri adgang til alle boliger, som ydermere udføres med en høj grad af tilgængelighed. De udendørs arealer anlægges med opholdszoner, parkeringsarealer samt direkte udgang til egne altaner fra alle lejligheder.

Vi ser frem til det videre arbejde med projektet i samarbejde med hele projektteamet og med Skanderborg Andelsboligforening.

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.