en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
FRELLO 01
Overskrift:

Frelloskolen indviet

Tekst:

Endelig kom dagen hvor Frelloskolen kunne slå dørene op for skolens elever og personale, og det var skønt at opleve skolen summe af liv, feststemning og begejstring.


Frelloskolen er en skole, som sætter nye standarder for, hvordan en folkeskole kan se ud og fungere. Her er de traditionelle stamklasseværelser blevet skiftet ud med faglaboratorier, der er indrettet kreativt og inspirerende efter faget. Klasserne cirkulerer rundt og skiftes dermed til at bruge rummene, alt efter faget. Skolen er disponeret som tre selvstændige afdelinger -”skoler i skolen”, hvor der i hver af de tre afdelinger opstår et lokalt fællesskab i relation til alderstrinnet. Mellem afdelingerne ligger skolens fælles funktioner, som fagområder og PLC, der samles omkring det centrale hjerterum, kaldet ” Det gyldne rum”. Frelloskolen er således en ny måde at tænke folkeskolen på, som vi er super stolte af og glade for at have været med til at udvikle. Vi ønsker eleverne, personale og Varde Kommune et kæmpe stort tillykke med deres nye skole og siger endnu engang tak for et fantastisk godt samarbejde med C.C. Contractor A/S, AFRY og LABLAND architects.

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.