en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
20-2526 NÆS_02
Overskrift:

GPP vinder Næstved Svømmebad

Tekst:

Det er med stor glæde og stolthed at vi i samarbejde med Totalentreprenør Morten C. Henriksen, ISC, Lytt og Jysk Svømmebadsteknik har vundet opgaven om Næstved Svømmebad.


Det nye svømmebad bliver et fyrtårn for Region Sjælland, der skal understøtte ambitionen om at blive regionens førende svømmeklub målt på sportslige resultater, medlemstal og mangfoldighed.


Det nye svømmebad skal tilbyde de bedste faciliteter, både for undervisning, træning og elitesvømmere. Derudover skal det tiltrække alle aldersgrupper og tilbyde oplevelser for en bred vifte af brugere. Vi har skabt et elegant og tidløst byggeri, som har en inviterende og rolig atmosfære, hvor alle målgrupper vil føle sig velkomne og godt tilpas.


Svømmebadet til 205 mio. bliver i alt 6.975 m2 og indeholder følgende aktiviteter: Almindelig offentlig svømning/motionssvømning, svømmeundervisning, klubsvømning, genoptræning samt andre svømmebadsaktiviteter, herunder børne- og morskabsaktiviteter.

Vi glæder os meget til det videre samarbejde med Næstved Kommune, brugerne og ikke mindst vores stærke team.

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.