en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
20-2510 NSH_02
Overskrift:

GPP vinder Ny skole og daginstitution i Hørning

Tekst:

Det er med meget stor glæde vi kan afsløre, at vi har vundet konkurrencen om Ny skole og daginstitution i Hørning. Projektet indeholder opførelse af indskoling til 4 spor, daginstitution og idrætsfaciliteter med tilhørende udearealer til ophold, leg og læring. I konkurrenceforslaget har vi ligeledes disponeret en etape 2 for mellemtrin og udskoling.


Uddrag fra dommerbetænkningen:
”Samlet set fremstår projektet - HØSD som konkurrencens suverænt bedste samlede besvarelse. Forslaget vakte begejstring og anerkendelse i bedømmelsesudvalget og der er bred enighed om at forslaget repræsenterer et fantastisk udgangspunkt for den videre proces, som med få bearbejdninger bliver en fremragende organiseret og arkitektonisk interessant ramme for Hørning skole og daginstitution.”


”HØSD er et særdeles gennemarbejdet projekt, med høj æstetisk og funktionel kvalitet. Bygningernes arkitektur og de funktionelle løsninger afspejler og understøtter i meget høj grad visionerne for den nye skole.”


Totalentreprisekonkurrencen er udført i samarbejde med C.C. Contractor, AFRY, ByMUNCH, by- og landskabsdesign samt Rum & Adfærd og vi glæder os meget til det videre samarbejde med Skanderborg Kommune, DK2 Bygherrerådgivning A/S og det samlede team. Læs mere om projektet her: https://www.gpp.dk/projekter/ny-skole--og-daginstitution-h%C3%B8rning---dgnb-guld

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.