en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
20-2528 DIT_02
Overskrift:

GPP vinder nyt domicil til Ditur

Tekst:

Vi kan med stor glæde fortælle, at GPP Arkitekter, i samarbejde med IBG Erhvervsbyg, Niras og Holmris B8, har vundet opgaven om at opføre Ditur’s nye Domicil i Hasselager.


Brødrene Mikkel og Kasper Dissing fra Ditur.dk startede virksomheden på drengeværelset i 2014, og deltog i 2019 i Løvens hule på DR1. Siden er det gået stærkt for virksomheden, der har specialiseret sig i at sælge ure, der ”ligner en million uden at koste en”, og nu bevæger sig ind på det norske marked. 


Som vækstvirksomhed, der er gået fra 3 til mere end 40 medarbejdere på godt et år, har de behov for mere plads – og at opgradere til lokaler, der matcher de flotte ure, som virksomheden forhandler. Dertil er det ambitionen at skabe fremtidens arbejdsplads, hvor der er plads til at indfri den enkelte medarbejders behov.


Medarbejderne inddrages

”Undervejs i processen inddrages medarbejderne i den endelige udformning af lokalerne, ved flere workshops, fordi det er dem, der skal bruge bygningerne – og dem der ved, hvad der er behov for” fortæller Brian Slot fra IBG Erhvervsbyg.  https://ib-g.dk/


Domicilet kommer til at bestå af kontor, showroom, lager og medarbejderfaciliteter som samlet kommer til at udgøre ca. 5.000 m². Projektet er udformet som to sammensatte volumener i sorte betonelementer og sort aluminium. Det ene volumen udgør lageret og det andet udgør kontor og showroom. I stuen er der visuel kontakt til det eksponerede showroom og 1. salen nærmest svæver ovenpå den transparente base, bestående af glas og aluminium. Vi glæder os meget til det videre samarbejde!

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.