en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
Skanderborg-bygningspraemiering2020
Overskrift:

Præmiering og hædrende omtale ved Arkitekturens dag 2020

Tekst:

For vores seneste tilbygning til Skanderborg Kulturhus modtog vi ”Bygningspræmieringen 2020” med rosende omtale for bl.a. ”Smuk fastholdelse og udvikling af kulturhusets arkitektoniske kvaliteter”. GPP Arkitekter har før høstet anerkendelse for vores udvidelser af Skanderborg Kulturhus. Det er derfor en stor glæde for os, endnu engang, at modtage en arkitekturpris for vores videreudvikling af byens fælles hus, som oprindeligt blev tegnet af Kjaer & Richter og landskabsprojektet af Schønherr.


Også vores fine boligbebyggelse Haurumhus i Adelgade/Alléen i centrum af Skanderborg, modtog hæder for ”Gode indsatser 2020”. Boligbebyggelsen, som rummer 23 lejligheder, anerkendes bl.a. for at respektere den skala og den rytme som findes i gadebilledet, og for de velbearbejdede detaljer i murværk og omkring kviste.


Vi takker Skanderborg Museumsforenings udvalg for Bygnings- og Bykultur for priserne og ikke mindst vores bygherrer Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg Kommune og Allén 2016 A/S samt NIRAS og LYTT Architecture, Tri-Consult A/S og Lph Byg a/s for godt samarbejde.

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.