en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
20-2481 Boliger Soetoften-FraVejen
Overskrift:

GPP vinder almene boliger i Skanderborg

Tekst:

Vi kan med stor glæde fortælle, at GPP Arkitekter, i samarbejde med Byggeselskabet Paulsen, Arne Elkjær og landskabsarkitekt Birgitte Henningsen, har vundet opgaven om opførelse af 57 almene boliger på Søtoften i Skanderborg for Skanderborg Andelsboligforening med Kuben Management som bygherrerådgiver.


Projektet er udformet med ambitionen om at skabe høje bokvaliteter og et bæredygtigt byggeri i både social, økonomisk og miljømæssig henseende. Projekt skal derfor miljøcertificeres til DGNB Guld.


Bebyggelsen på Søtoften består af to bygninger, der er indpasset i områdets karakter. Et grønt haverum favner hele bebyggelsen og fuldender områdets grønne landskabskile ved at binde hele området sammen fra Lillesø til den fredede byvold nord for grunden.


Bebyggelsen har varierende højde fra 2 til 4 etager og rummer både 2, 3 og 4-værelses lejligheder, der sikrer en bred beboersammensætning. Knap halvdelen af boligerne er desuden indrettet som tilgængelighedsboliger.


Såvel inde som ude bidrager fællesfaciliteter i form af bla. fællesrum, tagterrasse og orangerier til en bred anvendelighed og trivsel for både den enkelte beboer og for fællesskabet.


Vi ser frem til det videre arbejde med projektet i samarbejde med hele projektteamet og med Skanderborg Andelsboligforening.

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.