en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
Brande-tagerform
Overskrift:

Skolen i Brande tager form

Tekst:

Nyt samlingssted i Brande


Den nye skole i Brande bliver et nyt samlingssted – et byens hus for skolens elever ogalle borgere i området. Skolen rummer nemlig en lang række af byens offentligefunktioner som fællesbibliotek, borgerservice, lokalhistorisk arkiv,musikskole, heldagslegestue for byens dagplejere samt sundhedsafsnit medtandpleje og sundhedsplejerske.


Skolenopføres i byparken, som er byens grønne oase, og skolens udearealer vil flettesig sammen og skabe sammenhæng med parklandskabet omkring Brande Hallerne.Hermed bliver skolen et samlingspunkt for både læring, kultur og sport med enlang række af tilbud og aktiviteter for hele lokalsamfundet. – Et samlende hus, hvoralle kvadratmeter udnyttes og anvendes over hele dagen og året.


Nu er betonelementerne rejst og man begynder for alvor at se, hvordanbyggeriet tager form. Når det afleveres i sommeren 2021, vil huset rumme plads til byensdagplejebørn, de mange offentlige funktioner og ikke mindst de 650 eleverfordelt på indskoling, mellemtrin og udskoling. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde medNCCSloth Møller A/S  en del af Oluf Jørgensen GroupNERD architects og ByMUNCH, by- og landskabsdesign.

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.