en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
19-2450 DYB_01
Overskrift:

Forslag til Dybkærskolen, Silkeborg

Tekst:

Vi er superstolte af vores konkurrenceforslag til Dybkærskolen i Gødvad, Silkeborg, omend det desværre blev til en 2. plads i denne omgang.


Vort forslag er udarbejdet med ønsket om at formgive et differentieret læringsmiljø både inde og ude. Et miljø, som vækker elevernes nysgerrighed, udvikler deres færdigheder og styrker deres sociale relationer. Her skal alle eleverne trives ved at gå i skole. Det er nemlig en forudsætning for læring.


Det er derfor intentionen, at bygningens arkitektur og landskab gennem rumlig organisering, stor stoflighed i materialevalg og attraktive dagslysforhold sætter en stemning af nærvær, sanselighed og ro. Skolen skal være et univers, der giver én følelsen af at “her er der rart at være, her føler jeg mig hjemme” - uanset hvem man er, og hvad baggrund man kommer med.


GPP Arkitekters forslag er udarbejdet i samarbejde med Ingeniør’ne, Labland Architects, Kjærvang og Carlberg & Christensen som underrådgivere.


Tillykke til vinderholdet og tak for en kæmpe indsats til hele vores team. 

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.