en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
18-2380_FRE_02_nyhed
Overskrift:

I Varde er der fuld gang i byggeriet af Frelloskolen

Tekst:

Elementerne er rejst, vinduerne monteres, teglstensfacaderne mures op og byggepladsen summer af aktivitet. Frelloskolen opføres i tilknytning til Varde Fritidscenter, som giver nogle enestående muligheder for at skabe synergi mellem de to institutioner.


Vores fokus har bl.a. været at skabe en skole, som signalerer åbenhed, er inddragende og omfavnende, ikke kun overfor elever og medarbejdere, men overfor alle i området. Ideen er at skolen ikke ”bare” skal være skole, men også et hus, som også kan benyttes af foreninger, erhvervsliv og borgerne i lokalområdet. Derfor har vi i stor grad tænkt i fleksibilitet, lokalefællesskaber og dobbeltudnyttelse, så kvadratmeterne disponeres og udnyttes optimalt. Det gælder også for udearealerne, hvor et stort samlende aktivitetsområde, skaber sammenhæng mellem skolen og Fritidscenteret som en åben og solrig plads, der indbyder til leg, ophold, aktivitet og læring for alle i området. Således bliver Frelloskolen ikke kun et nytænkende læringsunivers for børnene, men også et aktiv for hele Varde Kommune. Vi er glade for og stolte af at kunne bidrage med de fysiske rammer til opfyldelse af denne bæredygtige strategi, hvor kvadratmeterne udnyttes til flere funktioner og formål.

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.