en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
skals-skole-facade
Overskrift:

GPP vinder om- og tilbygning af Skals Børnehus og Skole

Tekst:

Midt i en krisetid skal gode nyheder stadig deles.


Vi er derfor rigtig glade for at kunne fortælle at GPP Arkitekter, i samarbejde med Nerd Architects, Orbicon og TT Byggeledelse, har vundet totalrådgivningsopgaven om Skals Skole og Børnehus for Viborg Kommune.


Opgaven består i en om- og tilbygning af en 2-sporet skole, samt opførelsen af en ny integreret daginstitution. Skole og institution skal forenes på skolens område og bliver til ét samlet Børnehus. Der er i processen fokus på bevægelse, bæredygtighed, udeliv og sundhed, hvor der blandt andet skal skabes et helt nyt fælles madområde, hvor alle børn og elever spiser sammen hver dag.


Ved at samle bygningerne, får både skole og daginstitution stor glæde af at dele de mange faciliteter som bl.a. bevægelsessale, værkstedslokaler og fælles samlingsrum.


Børnehuset bliver derfor et helt særligt sted som danner de fysiske rammer omkring sociale, kulturelle og faglige arrangementer, og bidrager til nye oplevelser og fællesskaber for både børn og voksne i Skals by.


Vi har taget hul på den indledende fase, hvor vi sammen med bygherren analyserer de eksisterende bygninger og drøfter visioner og drømme for Børnehuset. Alt sammen for at finde frem til en helhedsplan for stedet, som udarbejdes forud for projektets videre bearbejdning frem til indflytning i 2022/23.


Vi glæder os meget til den videre forløb og ikke mindst til samarbejdet med Viborg Kommune og vores underrådgivere. 

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.