en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
Kirkebjerg Terrassen Broendby01aformat
Overskrift:

GPP tegner boligprojekt I Kirkebjerg - en ny bydel I Brøndby

Tekst:

GPP Arkitekter har igennem en længere periode samarbejdet med totalentreprenør Raundahl & Moesby og Cowi om udviklingen af et stort boligprojekt med 173 boliger  i den nye bydel Kirkebjerg i Brøndby. Bygherre og ejer af ejendommen er Obel-LFI Ejendomme. 


Kirkebjerg området er et gammelt erhvervsområde i den nordlige del af Brøndby, som i de kommende år skal transformeres til en attraktiv, grøn bydel med op til 2.000 boliger.


Kirkebjerg Parken bliver et af de første projekter, der opføres i området og byggeriet kommer til at rumme attraktive boliger i varierende størrelse fra 60-130 kvadratmeter med private terrasser, altaner eller taghaver. Byggeriet opføres i 2-5 etager med p-kælder, samt penthouselejligheder, tilbagetrukket på tagene. Bygningernes volumener er bearbejdet og tilpasset gadens forløb, med fremspring i teglstensfacaderne, der tilfører variation og liv i bybilledet.

Byggeriet opføres i tre etaper med henblik på udlejning. Første etape med 70 boliger igangsættes nu, og de sidste to etaper i 2020. 

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.