en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
17-2263 LÅS_09
Navn:

Låsbyhøj Sundhedscenter

Beskrivelse:

Den mentale have - Projektet tager udgangspunkt i, at det eksisterende Låsbyhøj opgraderes og opkvalificeres til at kunne rumme de ønskede funktioner, som alle retter sig mod mennesker med særlige behov, i et følsomt segment.


Vi sænker niveauet i det eksisterende gårdrum. På den måde sørger vi for, at der er optimal kontakt til stueplan på hele etagen. Vi udfører en ny bygning i gårdrummet som forbinder hovedindgangen med de eksisterende trapper. Herved skabes stor fleksibilitet og stedet hvor man mødes og opholder sig ligger ude i gårdrummet.


Byggeriet er støttet af AP Møller Fonden


Supplerende visualiseringer med fokus på indretning, er lavet til Kolding Kommune i samarbejde med Made og Base it. I forbindelse med deres fokus på fysiske indgange, i projektet Selvværd og Sammenhæng.


Præmiering:

Kolding Kommunes arkitekturpris 2019

  1. Bygherre:
    Kolding Kommune
  2. Adresse:
    Nørregade 1, 6000 Kolding
  3. Byggesum:
    45 mio.
  4. Areal:
    6.000m2
  5. År:
    2017-2019
  6. Præmiering:
    1. præmie
  7. Ydelser:
    Totalentreprisekonkurrence

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.