en-icon.png
uk-flag-bw.png
en
select-arrow
in
First image:
laasby-eksterior
Overskrift:

GPP vinder konkurrencen Låsbyhøj, det mentale sundhedscenter i Kolding.

Tekst:
2 vundne konkurrencer i streg!
I samarbejde med KG Hansen og Alectia har vi vundet konkurrencen; Ombygning og renovering af Låsbyhøj, det mentale sundhedscenter, i Kolding.
Sundhedscenteret indrettes i flotte rammer i den gamle bygning "Låsbyhøj". En ny tilbygning i én etage i bygningens gårdrum binder centerets forskellige afdelinger sammen og skaber et intimt og organisk udformet gårdrum, hvor ude og inde smelter sammen.
Projektet skal skabe de bedst mulige rammer for en integreret og tværgående indsats for borgere med sindslidelse, misbrug og udsathed.
 
Vi glæder os til det videre arbejde med denne spændende opgave.


Uddrag fra dommerbetænkningen

Tilbygningen underordner sig det eksisterende Låsbyhøj med hensyn til bygningshøjde, snit og bygningens fodaftryk i gårdrummet, skabes sammen med de eksisterende et samlet arkitektonisk stilfærdigt,, velovervejet og harmonisk bygningsanlæg, som svarer på alle programmets ønsker.

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.