en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
2016-0823_FRE_07
Overskrift:

Frederiksbjerg Skole i finalen til Danish Design Award

Tekst:

Frederiksbjerg Skole er med i opløbet om Danmarks store designpris, Danish Design Award og er finalist i kategorien ”Better Learning”.

Prisen gives til en løsning eller et projekt, der har skabt markant bedre læringsmiljøer eller læringsmetoder. Det prisvindende koncept demonstrerer, hvordan design kan anvendes som redskab til at skabe nye rammer for undervisning, læring og samarbejde. Denne kategori viser, hvordan design kan understøtte menneskers læring ved at skabe motiverende miljøer eller læringssystemer, der inspirerer både studerende og undervisere.

Det siger juryen om Frederiksbjerg Skole
”Det er svært at sidde stille på Frederiksbjerg Skole, i hvert fald i længere tid af gangen. Det er heller ikke meningen. Her er nemlig tale om et forbilledligt eksempel på, hvordan en skole kan prioritere plads og muligheder for bevægelse for at opnå alle de veldokumenterede gevinster ved fysisk aktivitet i skolen. De mange kreative udfoldelsesmuligheder er integreret i bygningen, så de fremstår som ligeværdige med mere klassiske lokaler, og inspirerer til at tænke læring på nye måder.”

Danish Design Award

Danish Design Award sætter fokus på effekten og værdien af design i industrien, samfundet og hverdagslivet. Awarden er med til at inspirere og stimulere brugen af design og designtænkning i virksomheder og samfund.

Der er i alt 72 finalister fordelt på 16 kategorier. Vinderen af kategorien ”Better Learning” vil blive afsløret ved gallafesten i Dansk Industri den 8. maj. Der uddeles desuden en ”People’s Choice” pris. Alle i Danmark kan stemme på finalisterne i alle kategorier. Det foregår ved en online afstemning.

Danish Design Award gennemføres i et samarbejde mellem Dansk Design Center og brancheorganisationen Design Denmark.

Frederiksbjerg Skole blev indviet til skolestart i august 2016 og er tegnet af GPP Arkitekter i samarbejde med Henning Larsen Architects, Møller og Grønborg. Projektteamet omfatter ligeledes Niras rådgivende ingeniører og Hoffmann.

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.