en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
2019-0814 Frederikssund luft01
Overskrift:

Frederikssund Svømmehal er på vej

Tekst:

Den nye svømmehal i Frederikssund tager nu for alvor form. Anlægsarbejdet i terræn har været længe undervejs, da dele af bygningen og kælderen omkring bassinerne skal bygges ind i det kuperede landskab. Men nu er bygningens hovedelementer rejst og kort før sommerferien kom der tag på byggeriet.


Arbejdet med facadeplader og de store vinduespartier er netop gået i gang, og allerede nu kan man fornemme hvorledes den færdige facade kommer til at se ud. I halrummet står bassinerne nu klart frem og den visuelle forbindelse mellem bygningens to etager er tydelig. Fra foyeren på 1.sal er der fantastisk udsigt over både bassinerne og det flotte bakkede landskab, som bliver nærværende i hele svømmehallen.

Kort før sommerferien var der rejsegilde på byggeriet med taler og deltagelse af både bygherre, foreninger, svømmeklubber, naboer og håndværkere. Svømmehalen skal stå færdig i 2020.


Frederikssund Svømmehal er tegnet af GPP Arkitekter i samarbejde med BayArch, Aqua-Teknik A/S, G.V.L. Entreprise og A/S, MOE Rådgivende Ingeniører A/S.


Følg med i byggeriet her

https://www.frederikssund.dk/Borger/Kultur--fritid/idraet-og-fritid/idraetsby/pressemeddelelser

Fotos af Frederikssund Kommune

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.