en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
18-2380 FRE_02-nyhed
Overskrift:

GPP Arkitekter vinder Frelloskolen i Varde

Tekst:

Det er med stolthed og stor glæde at vi kan afsløre, at vi har vundet Frelloskolen i Varde.

Projektet omhandler opførelse af en ny 4-sporet skole (0. - 9. klasse) på ca. 10.000 m² med tilhørende udearealer til ophold, leg og læring.


Uddrag fra dommerbetænkningen:


”Kombinationen af fremragende indlevelse og fortolkning af programmets funktionsbeskrivelser, omsat og bearbejdet til en overlegen og iderig arkitektonisk besvarelse, leveret i en gedigen materialekvalitet, gør dette forslag til konkurrencens uden sammenligning bedste besvarelse.”


"Det overordnede greb har skabt en fremragende og kompakt skolebygning, som både organisatorisk og arkitektonisk svarer på konkurrenceprogrammets ønsker og krav med fremragende og klogt udformede løsninger, som vil medføre en aktiv og inspirerende skole”.


”Forslaget anerkendes for at have leveret et arkitektonisk smukt og harmonisk bygningsanlæg og landskab, som på en særdeles overbevisende måde leverer et positivt bud på fremtidens skole i Varde.”


Totalentreprisekonkurrencen er udført i samarbejde med CC Contractor, ÅF Buildings Denmark samt LABLAND architects og vi glæder os meget til det videre samarbejde med Varde Kommune og det samlede team.


Læs  mere om projektet her: Link til projektside

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.