en-icon.png
uk-flag-bw.png
First image:
14-2277-Krebsestien01
Overskrift:

Konstruktørpraktikanter søges til forårssemesteret 2019

Tekst:

Som konstruktørpraktikant hos GPP Arkitekter, bliver du en del af et kreativt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor du på lige fod med de øvrige medarbejdere, får mulighed for at udvikle dig selv og dine kompetencer.

Vi tilbyder et udfordrende og varieret praktikforløb, hvor du vil få indflydelse, ansvar og selvstændige opgaver i de projektteams, som du vil blive en naturlig del af.

Ved GPP Arkitekter har vi stort fokus på Work flow og optimering af arbejdsprocessor med BIM i alle byggeriets faser, hvortil arbejdsplatformen Revit er omdrejningspunktet.

Som konstruktørpraktikant forventer vi at du er nysgerrig, har flair for Revit og har stor interesse for byggeprocessens faser og byggeriets detaljer.

GPP Arkitekter A/S er en tegnestue i vækst. Vi arbejder pt. med mange spændende projekter indenfor domicilbyggeri, undervisningsbyggeri, institutions- og boligbyggeri samt byggeri til idræt og kultur.

Vi er en meget socialpræget tegnestue bestående af 35 engagerede og dygtige medarbejdere, der igennem gensidig respekt, troværdighed og professionalisme skaber en attraktiv og dynamisk arbejdsplads med en

særlig ”GPP ånd”.

Hvis du har lyst til at være en del af vores team, så kontakt Søren Madsen Mail: sm@gpp.dk // Tlf. 22 10 84 19

® 2018 gpp arkitekter a/s    |    Persondatapolitik

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her.